Om oss

Gorilla Kosthold ble inspirert av den kreative tankesettet til en av våre grunnleggere, Ahmad Saed. Hans visjon var å tilby en enklere måte for mennesker å inkorporere sunne matvaner i livene sine. Med over 7 år med treningserfaring og en lidenskap for en helsebevisst livsstil, har Ahmad vært dypt engasjert både i trening og kosthold. Den spennende ideen tok form da han la merke til at mange av vennene hans og treningspartnerne slet med å realisere sine helsemål. Han ble raskt klar over at kostholdet spilte en avgjørende rolle i denne utfordringen, spesielt i en travel studenttilværelse.

Ahmad selv er en student ved Handelshøyskolen BI og har personlig erfart de strabasiøse utfordringene studenter står overfor. Å jonglere mellom studier, deltidsjobb og trening kan ofte føles som en overveldende oppgave. I partnerskap med sin nære venn Abed Salem, satte de i gang prosessen med å realisere Gorilla Kosthold.

Siden vår spennende oppstart i januar 2023 har vi vært begeistret over å bygge opp en lojal kundebase, og vi har opplevd en bemerkelsesverdig vekst som selskap, til tross for bare noen få måneder i bransjen. Med et engasjert team bak oss, streber vi etter kontinuerlig utvikling og forbedring, med mål om å kunne tilby enda mer varierte og effektive alternativer for våre kunder. Vi ønsker derfor å uttrykke vår oppriktige takknemlighet overfor alle som har støttet oss fra starten. Deres støtte har vært avgjørende for vår suksess.

- Gorilla Kosthold teamet